ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Γιατί ορισμένα κασέρια έχουν "τρύπες";

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Admin


Admin

Γιατί ορισμένα κασέρια έχουν "τρύπες";

Οι τρύπες που εμείς βλέπουμε όταν αγοράζουμε διάφορα είδη τυριών δεν είναι τίποτε άλλο από πραγματικές φυσαλίδες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης. Τα βακτήρια που χρησιμοποιούνται, κατά τη διαδικασία της ζύμωσης, παράγουν στα προϊόντα αυτής και διοξείδιο του άνθρακα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται φυσαλίδες μέσα στη μήτρα του τυριού.

Συνεπώς το μέγεθος και ο αριθμός των φυσαλίδων που έχουν τα διάφορα τυριά εξαρτάται από την ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα και από την ελαστικότητα της μήτρας, όπου γίνεται το τυρί.

www.sciencenews.gr

https://apantelakis.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης