ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Οδηγίες σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Admin


Admin
Οδηγίες σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος

Το Βιογραφικό Σημείωμα (CV) είναι το εργαλείο παρουσίασης των γνώσεων, εμπειριών δεξιοτήτων, καθώς και του επαγγελματικού προσανατολισμού σας. Η σωστή συγγραφή του είναι πολύ σημαντική, καθώς αποτελεί μία πρώτη εντύπωση του προσώπου σας απέναντι σε κάποιο πιθανό μελλοντικό εργοδότη ή στους υπεύθυνους επιλογής υποψήφιων φοιτητών για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια.

Το Βιογραφικό Σημείωμα θα πρέπει:

* Να είναι απλό, να παρουσιάζεται με περιληπτικό τρόπο (1 ή 2 σελίδες). Αυτό που μετράει είναι η ποιότητα και όχι η ποσότητα.
* Να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Στόχος είναι να δείξετε τον αληθινό σας εαυτό.
* Να είναι δακτυλογραφημένο σε Η/Υ, ευανάγνωστο, καλοτυπωμένο και καθαρό. Ελέγξτε για πιθανά ορθογραφικά και συντακτικά λάθη.
* Να μην χρησιμοποιείτε προσωπικές αντωνυμίες, τα περισσότερα βιογραφικά συντάσσονται σε τρίτο ενικό πρόσωπο με χρήση όσο το δυνατό λιγότερων ρημάτων.
* Οι επιμέρους ενότητες του βιογραφικού σημειώματος πρέπει να χωρίζονται μεταξύ τους και πριν από κάθε ενότητα είναι χρήσιμο να υπάρχει επικεφαλίδα. Η ροή του κειμένου δεν πρέπει να διακόπτεται κατά την αλλαγή σελίδας.
* Εφόσον δεν έχετε σημαντική επαγγελματική εμπειρία, δώστε έμφαση στην εκπαίδευση και τις σπουδές σας. Μπορείτε σε αυτή την περίπτωση να αναφερθείτε στις πιο σημαντικές μελέτες που έχετε κάνει στα πλαίσια των σπουδών σας, (διπλωματική και εργασίες σε αντικείμενο συναφές με την θέση που διεκδικείτε).
* Όταν αναφέρεστε σε εμπειρίες που συνοδεύονται από ημερομηνία, αρχίστε με την πιο πρόσφατη, και καταλήξετε στην παλαιότερη.
* Μεταφράστε το βιογραφικό σας σε μία ή περισσότερες από τις επίσημες γλώσσες που χρησιμοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς η διακίνηση εργατικού / επιστημονικού δυναμικού μεταξύ των Ευρωπαϊκών χωρών αποτελεί πλέον πραγματικότητα.
* Να μην υπογράφετε το βιογραφικό σημείωμα.
* Μη στέλνετε προσωπική φωτογραφία, παρά μόνο εφόσον ζητείται από την αγγελία.

[b]

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://apantelakis.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης